Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ SURVIVOR

Είναι οριστικό! Αυτοί είναι οι 24 παίκτες που υπέγραψαν με το Survivor! Ποιοι διάσημοι Έλληνες θα συμμετέχουν;




Τον δρόμο για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έχουν πάρει ήδη οι 24 συμμετέχοντας του Survivor κι εμείς αναμένουμε αγωνιωδώς την πρεμιέρα του που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, μέσα από το κανάλι Σκαι.
Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, όπως σας έχουμε πει κι εμείς εδώ στο Youweekly.gr, θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ οι διαγωνιζόμενοι που θα συμμετέχουν έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες και έχουν ως εξής:


  • 1η Ομάδα:
Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης.
  • 2η Ομάδα:
Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Βασίλης Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ.
Οι διαγωνιζόμενοι κατά την διάρκεια της διαμονής τους στο νησί θα συμμετέχουν σε διάφορα παιχνίδια με πολύ δράση και ακόμα πιο πολλές δοκιμασίες! Στο παιχνίδι αυτό καλούνται να δοκιμαστούν και ψυχικά και σωματικά και στο τέλος μόνο ένας θα είναι ο νικητής που θα φύγει με 100.00 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου