Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ

Συνέβη και αυτό! Έκαναν μεταμόσχευση λευκού ανδρικού μορίου σε μαύρο άνδρα!

Συνέβη και αυτό! Έκαναν μεταμόσχευση λευκού ανδρικού μορίου σε μαύρο άνδρα!

Κάποια θεματάκια φαίνεται να είχε η Τρίτη μεταμόσχευση πeους παγκοσμίως, 
αν και ήταν άκρως επιτυχημένη. 
Τα θεματάκια αυτά είναι κυρίως... αισθητικής φύσεως...
Ένας 40χρονος από την Μεγάλη Βρετανία που είχε χάσει το συγκεκριμένο μέλος του σώματός του πριν από 17 χρόνια, αποφάσισε να κάνει εγχείρηση που μάλιστα διαρκεί 10 ώρες. 
Η Τρίτη μεταμόσχευση πeους στον κόσμο ήταν γεγονός, ενώ οι γιατροί που την ανέλαβαν είχαν κάνει και την πρωτη.


Το μόσχευμα ωστόσο προέρχεται από λευκό άνδρα, ενώ ο λήπτης είναι ... μαύρος! Η αναπόφευκτες σκέψεις, αισθητικής φύσεως κυρίως αλλά και άλλες, έρχονται να βάλουν λίγο φρένο στην θριαμβολογία της επιτυχημένης επέμβασης. Αν και ο λήπτης έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Θα χτυπήσει τατουάζ πάνω στο πeος του, ώστε να είναι ομοιόμορφο με το υπόλοιπο σώμα!
Έχει βρει μάλιστα και τον τατουατζή που θα το αναλάβει. Ο ίδιος δήλωσε στην Daily Mail όσον αφορά στην μέθοδο που θα ακολουθήσει: «Ακόμα και να ήθελε ο ασθενής να γίνει κατευθείαν, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σκέφτομαι πως θα χρειαστούν τρεις συνεδρίες, για λόγους ασφαλείας και αποθεραπείας, μιας και η συγκεκριμένη περιοχή είναι κάτι παραπάνω από ευαίσθητη».

Οι γιατροί δήλωσαν πως ο ασθενής είναι πανευτυχής, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι, όπως όλα δείχνουν, το μόσχευμα δεν θα απορριφθεί από τον οργανισμό του. Σε έξι μήνες από την επέμβαση, θα είναι σε θέση να ουρήσει κανονικά, αλλά και να κάνει σeξ φυσιολογικά.
Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου