Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΝΕΕΣ TV ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ 2018


Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα – Midseason 2018



Αν και η τηλεοπτική σαιζόν 2017-2018 (που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο) διέθετε αρκετές νέες τηλεοπτικές σειρές, οι περισσότερες απο αυτές κινήθηκαν στην μετριότητα, 
με εξαίρεση κυρίως το «The Punisher» και την μίνι σειρά «Godless» και λιγότερο το «Mindhunter» και το «Alias Grace».
Όμως η τηλεοπτική σαιζόν συνεχίζεται, με την midseason να βρίσκεται πρό των πυλών, μια τηλεοπτική περίοδος που συνήθως περιέχει τα πιο «βαριά χαρτιά» των δικτύων. 
Μέσα στις νέες τηλεοπτικές που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στους πρώτους μήνες του νέου έτους, ξεχωρίζουν σίγουρα το «The Terror» του AMC, το πανάκριβο «Altered Carbon» του Netflix, το «The Alienist» του TNT, το πρωτοποριακό «Mosaic» του HBO και οι μίνι σειρές, «The Looming Tower» του Hulu και «Waco» της Paramount.
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα – Midseason 2018 με σειρά πρεμιέρας:


«COUNTERPART» [THE CW]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - Counterpart
«Η σειρά εστιάζει σε ένα μυστηριώδη κόσμο, που βρίσκεται κρυμμένος κάτω απο την επιφάνεια της καθημερινής μας ύπαρξης. Ο Howard Silk (J.K. Simmons), είναι ένα χαμηλόβαθμο γρανάζι στη γραφειοκρατική μηχανή μιας Αμερικανικής υπηρεσίας κατασκοπείας, που εδρεύει στο Βερολίνο. Οταν ο Howard ανακαλύπτει ότι αυτή η οργάνωση διασφαλίζει το μυστικό ενός μυστικού περάσματος σε μια παράλληλη διάσταση, εισέρχεται σε ένα σκιώδη κόσμο γεμάτο με ίντριγκα, κίνδυνο και προδοσία, εκεί όπου ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να εμπιστευτεί είναι ο πανομοιότυπος ομόλογος του σε αυτό τον παράλληλο κόσμο. Μέσα απο τον Howard και τον «Ομόλογο» του στην άλλη πλευρά, η σειρά χειρίζεται τα θέματα της ταυτότητας, του ιδεαλισμού και της χαμένης αγάπης.»
Δημιουργός της σειράς είναι ο Justin Marks («The Jungle Book»), ενώ τα δυο πρώτα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Morten Tyldum, ο Νορβηγός σκηνοθέτης του «The Imitation Game».
Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του Howard Silk, βρίσκεται ο JK Simmons («Whiplash»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Williams («The Sixth Sense», «Manhattan»), Harry Lloyd («Manhattan»), Nicholas Pinnock («Captain America: The First Avenger»), Nazanin Boniadi («Homeland»), Sara Serraiocco(«Salvo»), Ulrich Thomsen («The Blacklist»).
Πρεμιέρα: 21 Ιανουαρίου
Δείτε το trailer:




«THE ALIENIST» [TNT]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - The Alienist
«Η σειρά εξελίσσεται στις κατοικίες και επαύλεις της εποχής του Gilded Age στην Νέα Υόρκη του 1896 και αφηγείται την ιστορία του Dr. Laszlo Kreizler, ο οποίος με την βοήθεια του δημοσιογράφου John Moore και του επιτρόπου της αστυνομίας Theodore Roosevelt, χρησιμοποιεί την αναδυόμενη επιστήμη της ψυχολογίας για ενα εντοπίσει τον πρώτο κατά συρροή δολοφόνο της Νέας Υόρκης.»
Το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς έχει γράψει ο καταξιωμένος σεναριογράφος Eric Roth («Forrest Gump», «The Horse Whisperer»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού, μαζί με τους Jakob Verbruggen και Cary Fukunaga.
Στη θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Jakob Verbruggen (Black Mirror), ο οποίος αντικατέστησε τον Cary Fukunaga («True Detective»). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr. Laszlo Kreizler, βρίσκεται ο Daniel Brühl(«Rush»), ενώ στο ρόλο του δημοσιογράφου John Moore βρίσκεται ο Luke Evans («The Hobbit», «Dracula Untold»).
Πρωταγωνιστούν επίσης οι Dakota Fanning, Martin McCreadie, Emanuela Postacchini, Antonio Magro, Douglas Smith, Dan Bradford.
Πρεμιέρα: 22 Ιανουαρίου
Δείτε το trailer:




«MOSAIC» [HBO]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - Mosaic
«Το Mosaic επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την οπτική απο όπου θα παρακολουθήσουν και θα ακολουθήσουν την ιστορία και έτσι να κτίσουν την δική τους εμπειρία μέσα απο το υλικό που δημιούργησαν οι Soderbergh & Solomon. Οι επιλογές που κάνει ο καθένας, δημιουργούν πολλαπλές αφηγήσεις της ιστορίας, με διαφορετικές οπτικές και κάποιες φορές με διαφορετικό επίλογο. Οι χρήστες θα μπορούν να δούν τις δικές τους εκδοχές της ιστορίας μέσα απο την εφαρμογή και να τις συγκρίνουν με την εκδοχή των έξι επεισοδίων του Soderbergh, που θα προβληθούν μέσα στον Ιανουάριο.»
Το σενάριο του φιλόδοξου εγχειρήματος έχει γράψει ο Ed Solomon («Men in Black», «Now You See Me»), ενώ ο Steven Soderbergh («Ocean’s Thirteen», «The Knick») έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και χρέη παραγωγού.
Πρωταγωνιστούν οι Sharon Stone, Beau Bridges, Garrett Hedlund, Veronica Osorio, Frederick Weller, James Ransone, Paul Reubens, Maya Kazan, Jennifer Ferrin, Jeremy Bobb, Devin Ratray και Michael Cerveris.
Πρεμιέρα: 22 Ιανουαρίου
Δείτε το trailer:




«WACO» Μίνι Σειρά Έξι Επεισοδίων [Paramount]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - Waco
«Τον Φεβρουάριο του 1993, τα μάτια του κόσμου στράφηκαν στο Mount Carmel, μια μικρή θρησκευτική κοινότητα έξω απο το Waco του Texas. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων (ATF), έχουν μόλις ολοκληρώσει μια τεράστια επιχείρηση και εισβολή στον David Koresh και τους ακολούθους του, γνωστοί και ως οι Branch Davidians. Υστερη απο την μεγαλύτερη ανταλλαγή πυρών στην αστυνομική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, τέσσερις πράκτορες του ATF και έξι πολίτες σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν.
Υστερα απο την αποτυχημένη επιχείρηση της ATF, η υπόθεση πέρασε στα χέρια του FBI, όπου πολιόρκησε το ράντζο για 51 ημέρες. Μια πολιορκία που ολοκληρώθηκε με μια νέα επιχείρηση εισβολής με την χρήση δακρυγόνων, που υποτίθεται ότι θα ανάγκαζαν τα μέλη της οργάνωσης να βγούν έξω. Ομως κατά την διάρκεια της επιχείρησης και κάτω απο αδιευκρίνιστα αίτια, μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο Mount Carmel Center, με αποτέλεσμα τον θάνατο 76 μελών της οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένου και του ηγέτη της David Koresh.»
Στη σκηνοθεσία της σειράς που αποτελείται απο έξι επεισόδια βρίσκονται οι John Erick Dowdle και Drew Dowdle («Quarantine», «As Above, So Below»), οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο, βασισμένοι στα βιβλία «A Place Called Waco» του David Thibodeau και «Stalling for Time: My Life» του Gary Noesener.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του David Koresh βρίσκεται ο Taylor Kitsch («True Detective» S2, «John Carter»), ενώ ο Michael Shannon («Man of Steel», «Boardwalk Empire») υποδύεται τον διαπραγματευτή του FBI, Gary Noesener.
Πρωταγωνιστούν επίσης οι John Leguizamo, Andrea Riseborough, Melissa Benoist, Shea Whigham, Rory Culkin, Paul Sparks, Camryn Manheim και Julia Garner.
Πρεμιέρα: 24 Ιανουαρίου
Δείτε το trailer:




«ALTERED CARBON» [Netflix]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - Altered Carbon
«Η ιστορία εξελίσσεται στον 25ο αιώνα, μια εποχή όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και η ψυχή είναι πλέον φορητή απο το ένα σώμα στο άλλο. Ο Takeshi Kovacs, ένας πρώην κορυφαίος διαστρικός μαχητής γνωστός και σαν ο Διπλωμάτης που φυλακίστηκε για 500 χρόνια, μεταφέρεται σε ένα μέλλον που προσπάθησε να αποτρέψει. Αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ενός φόνου σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία κατέστησε τον θάνατο σχεδόν παρωχημένο, τότε θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή στη Γή.»
Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Laeta Kalogridis («Shutter Island»), βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick. Η ελληνικής καταγωγής Kalogridis, θα εκτελέσει και χρέη showrunner και παραγωγού μαζί με τους David Ellison, Dana Goldberg και Marcy Ross.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Takeshi Kovacs βρίσκεται ο Joel Kinnaman («The Killing», «Suicide Squad»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι James Purefoy («The Following», «Hap and Leonard»), Martha Higareda («Royal Pains»), Dichen Lachman («The Last Ship»), Leonardo Nam («Westworld»), Renee Elise Goldsberry, Ato Essandoh, Chris Conner και Will Yun Lee.
Πρεμιέρα: 2 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:




«HERE AND NOW» [HBO]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - Here And Now
«Η σειρά ακολουθεί μια πολυφυλετική οικογένεια, που περιλαμβάνει έναν καθηγητή φιλοσοφίας, την δικηγόρο σύζυγό του, τα τρία υιοθετημένα παιδιά τους απο την Σομαλία, το Βιετνάμ και την Κολομβία και το μοναδικό βιολογικό παιδί τους. Μια οικογένεια που φροντίζει να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά της, πίσω απο ένα φωτεινό περίβλημα. Όμως η κατάσταση θα αλλάξει, όταν ένα απο τα παιδιά αρχίζει να βλέπει πράγματα που τα άλλα δεν βλέπουν.»
Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Alan Ball («Six Feet Under», «True Blood»), μαζί με τον Mohamad el Masri. Πρωταγωνιστούν οι Holly Hunter, Tim Robbins, Sosie Bacon, Jerrika Hinton, Raymond Lee,, Daniel Zovatto, Marwan Salama, Joe Williamson, Necar Zadegan.
Πρεμιέρα: 11 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:




«SEVEN SECONDS» [Netflix]
Πρώτο Teaser Απο Το "Seven Seconds" Του Netflix
«Μέσα σε μια στιγμή, η ζωή του Brenton Butler και της οικογένειας του αλλάζει για πάντα. Οταν ένας λευκός αστυνομικός χτυπά κατά λάθος και τραυματίζει πολύ σοβαρά ένα μαύρο έφηβο, μια βοριανατολική πόλη εκρήγνυται με φυλετικές εντάσεις, μια προσπάθεια συγκάλυψης και τις συνέπειες της και την δίκη του αιώνα.»
Δημιουργός της σειράς είναι η Veena Sud («The Killing»), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Evangeline OrdazRhett Rossi και Francesca Sloane.
Πρωταγωνιστούν οι Regina King («The Leftovers|), Clare-Hope Ashitey («Children of Men»),Beau Knapp(«Sand Castle»), Michael Mosely («Ozark»), Zackary Momoh («United Kingdom»), Raul Castillo («Special Correspondents»), Russell Hornsby και David Lyons («Safe Haven»).
Πρεμιέρα: 23 Φεβρουαρίου
Δείτε το trailer:




«THE LOOMING TOWER» Μίνι Σειρά Δέκα Επεισοδίων [Hulu]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - The Looming Tower
«Το The Looming Tower ανιχνεύει την αναδυόμενη απειλή του Osama bin Laden και της Al-Qaeda και ρίχνει μια αμφιλεγόμενη ματιά στο πως η αντιπαλότητα ανάμεσα στη CIA και το FBI, έστρωσε ακούσια το σκηνικό για την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο στο Ιράκ.»
Το σενάριο της σειράς που θα υλοποιήσει η Legendary Television, έχουν γράψει οι Dan Futterman(«Foxcatcher», «Capote») και ο Alex Gibney («We Steal Secrets: The Story of Wikileaks», «Zero Days»), βασισμένοι στο βραβευμένο με Pulitzer βιβλίο «The Looming Tower: Al-Qaeda and the Road to 9/11»του Lawrence Wright.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του John O’Neill, του αποφασισμένο και ξεροκέφαλου ηγέτη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του FBI, βρίσκεται ο Jeff Daniels («The Newsroom»), ενώ ο Tahar Rahim(«The Last Panthers») θα υποδυθεί τον Ali Soufan, ένα νεαρό πράκτορα του FBI που σύντομα θα γίνει ο προστατευόμενος του O’Neill, χάρις στις ικανότητες του και τις γνώσεις του γύρω απο το Ισλάμ.
Πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Stuhlbarg («Boardwalk Empire»), Peter Sarsgaard («The Killing»), Virginia Kull («Gracepoint»), Louis Cancelmi («The Amazing Spider-Man 2») και Sullivan Jones.
Πρεμιέρα: 28 Φεβρουαρίου
Δείτε το promo:




«THE TERROR» [AMC]
Οι Νέες Τηλεοπτικές Σειρές Του Χειμώνα - Midseason 2018 - The Terror
«Το The Terror αφηγείται την τρομακτική ιστορία γύρω απο το το ακριβώς συνέβη στους 129 άνδρες της καταδικασμένης αποστολής του John Franklin, που μέχρι σήμερα αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ιστορία του Βασιλικού Ναυτικού. Μια διασκευή της εξαιρετικής νουβέλας του Dan Simmons, το The Terror εξελίσσεται στο 1847 και δραματοποιεί ένα απεγνωσμένο και γεμάτο σασπένς παιχνίδι επιβίωσης, καθώς τα μέλη της αποστολής βρίσκονται παγιδευμένα στο πάγο και στοιχειώνονται απο την παρουσία ενός μυστηριώδη θηρευτή.»»
Το σενάριο της σειράς που αποτελεί μια φανταστική εκδοχή της χαμένης αποστολής του Καπετάνιου John Franklin και των πλοίων HMS Erebus και HMS Terror, έχει γράψει ο David Kajganich («True Story»), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη showrunner μαζί με τον Soo Hugh (The Whispers).
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Jared Harris («Mad Men», «The Crown»), Ciaran Hinds(«Game of Thrones»), Paul Ready («Cuffs», «Utopia»), Adam Nagaitis («Houdini and Doyle», «Suffragette») και Tobias Menzies («Game of Thrones»).
Πρεμιέρα: 26 Μαρτίου
Δείτε το teaser:



Μέσα στην midseason [Ιανουάριος – Απρίλιος] θα κάνουν επίσης πρεμιέρα και οι σειρές:
– «The Chi» [Showtime] 7/1
– «Black Lightning» [THE CW] 16/01
– «Bellevue» [WGN] 23/01
– «Hard Sun» BBC One Ιανουάριος – HULU 7/03
– «The Oath» [Crackle] 8/3
Ως συνήθως, η λίστα θα ενημερώνεται διαρκώς, καθώς κάποιες απο τις Νέες Τηλεοπτικές Σειρές δεν έχουν ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου