Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ << ΠΙΑΣ΄ΤΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ >>

«Πιάσ' τον αν μπορείς»

Δημοσιευμένη  εικόνα



Αφού το είδα κι αυτό, θεωρώ πλέον τον εαυτό μου σχεδόν "πλήρη ημερών". Δυναμικά στον χώρο της τεχνολογίας και του διαδικτύου έχει μπει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης (ο γνωστός...δεν είναι συνωνυμία). Ο πρώην πρωθυπουργός συμμετείχε χθες σε εκδήλωση με τον επιτυχημένο (??!!??) τίτλο «Digibate: Μitsotakis vs Bloggers. Catch him if you can!» (σ.J.: «Πιάσ' τον αν μπορείς»)!

Ας ξεκινήσουμε από τον τίτλο. "Πιάστον αν μπορείς" ;;;;; Ποιος stand up comedian τον σκέφτηκε; Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα είναι τα 80 χρόνια, τον επίτιμο εδώ και μια 15ετιά δεν έχει μπορέσει να τον "πιάσει" ο Χάρος. Θα μπορέσουν να τον "πιάσουν" μια χούφτα bloggers;

Απάντησε λέει σε όλα και όλους χωρίς να μασήσει τα λόγια του. Helloooooo!! 95 χρονών είναι!!! Και με τσιμεντόκολλα να κολλήσει τα μασελάκια πάλι δυσκολεύεται στο μάσημα.

Η "κόντρα" μεταδόθηκε live σε ειδικό tab στο fanpage (!!!! ΕΛΕΟΣ) του επίτιμου στο Facebook. Μεταξύ άλλων είπε:

«αντί να τραβάμε κόκκινες γραμμές που τις σβήνουμε την επόμενη ημέρα, καλό είναι να πούμε στον ελληνικό λαό την ωμή αλήθεια»

«ο πολιτικός κόσμος πρέπει να πει την αλήθεια στον λαό και να του προτείνει λύσεις. Και ο ελληνικός λαός θα τον ακολουθήσει»

«Είναι κακό πράγμα το βόλεμα. Πρέπει να ξεβολευτούμε. Να χαλάσουμε τις συνήθειές μας»

Και για το τέλος σας κράτησα το καλύτερο. Ο άνθρωπος είναι ΘΕΟΣ!! Και να η απόδειξη:

«Το πρόβλημα σε όλον τον κόσμο είναι η τρίτη ηλικία. Δεν πεθαίνουμε»

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό ΔΕΝ αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε ΚΑΘΕ περίπτωση ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου