Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καμίνης: «Όχι» στην «παράνομη» διανομή τροφίμων της ΧΑ– «προάγει το ρατσισμό» !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΑ: Η διανομή «θα γίνει», «επιχείρηση» εναντίον μας με έγκριση Σαμαρά !!!


Απαγόρευση για τη διανομή τροφίμων και ρούχων που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Αττικής εξέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Καμίνης, η κίνηση της ΧΑ «κρίθηκε παράνομη» καθότι το κόμμα δεν ακολούθησε την «προβλεπόμενη διαδικασία αδειοδότησης» ενώ παράλληλα είναι «πολιτικά απαράδεκτη, διότι προάγει συνειδητά το ρατσισμό και την ξενοφοβία».

«Σε κάθε περίπτωση, πάντως, εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, δεν πρόκειται να ανεχθεί την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης», καταλήγει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Όπως σημειώνει η ΧΑ, η «διανομή μόνο για Έλληνες» θα γίνει παρά την απαγόρευση του Δήμου Αθηναίων, παρουσία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου και άλλων μελών.

«Παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος» καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή, απαντώντας στην απαγόρευση της διανομής τροφίμων και ρούχων «μόνο για Έλληνες» που είχε προγραμματίσει για το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Αττικής από τον Δήμο Αθηναίων, και σημειώνοντας πως η διανομή «θα γίνει κανονικά», με την παρουσία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Παράλληλα, η ΧΑ κάνει λόγο για προσπάθειες του «άθλιου κράτους του μνημονίου» να «θέσει εκτός νόμου την αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Έλληνες», υπογραμμίζοντας πως η «επιχείρηση» κατά της Χρυσής Αυγής διενεργείται με «απόλυτη συμφωνία και έγκριση του Αντώνη Σαμαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου