Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ALL STAR GAME 2014

All Star Game: Κέρδισαν οι Έλληνες, MVP ο Παππάς (photos)

All Star Game: Κέρδισαν οι Έλληνες, MVP ο Παππάς (photos) | onsports.gr

Οι Greek Stars επικράτησαν με 123-122 των Rest of the World, στο 21ο All Star Game ΟΠΑΠ. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Νίκος Παππάς.

Παππάς: «Ο κόσμος το διασκέδασε» | onsports.gr

Χορταστικό ήταν το θέαμα και στη φετινή γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, με τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό του Κλαδισού να απολαμβάνει πολλές εντυπωσιακές στιγμές.



 Απαλλαγμένοι από το άγχος και χωρίς την παραμικρή διάθεση να παίξουν άμυνα οι κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι παίκτες της Basket League ΟΠΑΠ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με στόχο τη χαρά του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 68-70, με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν να έχει 11 πόντους και τον Ντι Τζέι Στέφενς με το Στεφάν Λάσμε άλλους δέκα. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Παππάς είχε 14 και οι Μάικ Μπράμος και Γιάννης Αθηναίου από 12.

Οι Σούλης Μαρκόπουλος και Γιώργος Καλαφατάκης από την πλευρά των Ελλήνων και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην ομάδα των ξένων, μοίρασαν το χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους.
Άπαντες απόλαυσαν τη συμμετοχή του, αν και ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε άτυχος, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αναγκάστηκε να κάτσει πρόωρα στον πάγκο, για να μην επιβαρυνθεί.
Φυσικά, δεν έλειψαν τα πολλά εντυπωσιακά καρφώματα και τα πειράγματα των παικτών, ενώ στο ημίχρονο πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός καρφωμάτων, με νικητή τον Κένι Γκάμπριελ.

Γκάμπριελ: «Ήταν πολύ ωραία» | onsports.gr

Νωρίτερα, στα τρίποντα, ο Σάσα Βασίλιεβιτς πήρε τον τίτλο από τον κάτοχό του, από πέρυσι στην Πάτρα, Γιώργο Δέδα.

Βασίλιεβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος» | onsports.gr

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν λογικό, έπεσε. Το θέαμα, πάντως, δεν μειώθηκε ούτε στο ελάχιστο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να φθάσουν στην άτυπη νίκη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον κατά φαντασία τραυματία Νίκο Παππά, διαμόρφωσε το 123-122 υπέρ των Ελλήνων, δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, χαρίζοντας το ροζ φύλλο στους Greek Stars.

Τα δεκάλεπτα: 33-36, 35-34, 30-31, 25-21

GREEK STARS (Μαρκόπουλος-Καλαφατάκης): Μάντζαρης, Παππάς 24 (6), Μπράμος 18 (6), Αθηναίου 17 (5), Περπέρογλου, Φώτσης 7 (1), Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης 15, Διαμαντίδης 5 (1), Τσαϊρέλης 12 (2), Καββαδάς 8, Μπόγρης 17

REST OF THE WORLD (Μπαρτζώκας-Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 14 (4), Μπράουν 11 (3), Γιούιν 16, Κούπερ 6, Ματσιούλις 12, Λοτζέσκι 13 (3), Ασκα 2, Ντάνστον 2, Λάσμε 17(3), Γκιστ 2, Στέφενς 19 (1), Χαρτ 18 (2)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου