Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ

10 βιβλία που έγιναν επιτυχημένες ταινίες

10 βιβλία που έγιναν επιτυχημένες ταινίες

Never judge a book by its movie! Συμφωνούμε και επαυξάνουμε. Υπάρχουν όμως και ταινίες που έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους συγγραφείς, αφού η μετάβασή τους από το χαρτί στη μεγάλη οθόνη έγινε πιστό αντίγραφο στο αρχικό σενάριο. Οι ταινίες πολλές, αλλά όλοι έχουμε ξεχωρίσει τις αγαπημένες μας. Δες παρακάτω τις ταινίες:
1. The Hobbit
tumblr n5z74bp8M71s2sc09o1 500
Το χόμπιτ Bilbo Baggins (Martin Freeman) ξεκινάει το ταξίδι του για το Lonely Mountain, το σπίτι των νάνων, οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί του για να αντιμετωπίσουν το δράκο και να πάρουν πίσω το χρυσάφι.
 
 
2. The Hunger Games
tumblr nbdbv01ZyA1tq4of6o1 500
Όταν η Primrose «Prim» επιλέγεται για να συμμετάσχει στους Αγώνες Πείνας, η αδερφή της Katniss Everdeen, αποφασίζει να πάρει εθελοντικά τη θέση της σε μια τηλεοπτική μάχη μέχρι θανάτου.
3. Twilight
tumblr nbeamhsQAf1rn2twvo1 500
Ξέρετε τώρα.. Βρικόλακας ερωτεύεται θνητή. Η θνητή ερωτεύεται το βρικολακα. Παίζουνε και οι δύο με τη φωτιά αλλά βρίσκουν στο τέλος τη λύση για να μπορούν να είναι μαζί «για ΠΑΝΤΑ».
4. One Day
tumblr mewap14Rou1rjxfbno1 500
Η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Emma (Anne Hathaway) και τον Dexter (Jim Sturgess) σε μία περίοδο είκοσι ετών, από την ημέρα που γνωρίστηκαν και για μία μέρα κάθε χρόνο, την ίδια πάντα ημερομηνία, εκείνη της γνωριμίας τους.
5. The Notebook
tumblr lpurqi0LrE1qgopyyo1 500
Ένα φτωχό αγόρι (Ryan Gosling), μια πλούσια κοπέλα (Rachel Mcadams) και ένας μεγάλος έρωτας. Οι δρόμοι τους χωρίζουν λόγω των κοινωνικών τους διαφορών, όμως η αγάπη του ενός για τον άλλον δε θα τους κρατήσει για πολύ χωριστά.
6. The Lord of the Rings
giphy
Όταν ένα επικίνδυνο, σκοτεινό δαχτυλίδι έρχεται στην κατοχή του, ο Φρόντο ξεκινάει ένα ταξίδι με μόνο σκοπό να το καταστρέψει.
7. The Da Vinci Code
tumblr m9ci93m2U31qe9qsto1 500
Ένας φόνος μέσα στο Λούβρο και στοιχεία στους πίνακες Da Vinci θα οδηγήσουν στην ανακάλυψη ενός θρησκευτικού μυστηρίου, που θα μπορεί να κλονίσει τα θεμέλια του Χριστιανισμού.
8. Fault in Our Stars
tfios1
Η Hazel και ο Gus θα γνωριστούν υπό αντίξοες συνθήκες, σε μια ομάδα θεραπείας και θα αναπτύξουν μια σχέση, με μόνο αντίπαλο το σώμα τους και σύμμαχο την αγάπη.
9. Harry Potter
tumblr n520j2078s1ta871vo1 500
«The boy who lived», ή αλλιώς το αγόρι που έζησε. Ο Harry, ορφανός από γονείς, μεγαλώνει στο σπίτι του θείου του. Δεν αργεί όμως η μέρα που θα επισκεφθεί τη Σχολή Χόγκουαρτς και εκεί είναι που θα ξεκινήσουν οι περιπέτειές του.
10. The Devil Wears Prada
tumblr nb5jo7ShTm1rdqbfro1 500
Μια αφελής νεαρή γυναίκα (Anne Hathaway) έρχεται στη Νέα Υόρκη και βρίσκει δουλειά ως βοηθός δίπλα στην εκδότρια του μεγαλύτερου περιοδικού της πόλης, την αδίστακτη και κυνική Miranda (Meryl Streep).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου