Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ

Στην Bilderberg ο Μητσοτάκης, με Λαγκάρντ, Σόιμπλε, Κερέ, Μακρόν. Τι εντολές θα πάρει;
http://4.bp.blogspot.com/-nWLEp8X8IbM/Uw9191S_JMI/AAAAAAAAK9Y/opX0lwiO-Hw/s1600/Bilderberg+Group+-+the+Shadow+Club+-+Exposed.jpg

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συμμετάσχει στην 64η συνάντηση Bilderberg, που θα διεξαχθεί μεταξύ 9 – 12 Ιουνίου, στην Δρέσδη της Γερμανίας.

Πλησιάζει ο καιρός όπου και θα αναλάβει την Πρωθυπουργία της χώρας, οπότε πρέπει να πάρει οδηγίες από τη λέσχη Bilderberg. Έτσι έκαναν και οι προηγούμενοι, απλά τώρα έχει χαθεί κάθε ίχνος ντροπής.

Μεταξύ των 130 συμμετεχόντων από είκοσι χώρες συγκαταλέγονται οι Εμμανουέλ Μακρόν (Υπουργός Οικονομίας Γαλλίας), Τζορτζ Οσμπορν (Υπουργός Οικονομικών Μ. Βρετανίας), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (Υπουργός Οικονομικών Γερμανίας), Κριστίν Λαγκάρντ (Γενική Διευθύντρια ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ).

Σκοπός της συμμετοχής, των επαφών και των συζητήσεων του κ. Μητσοτάκη είναι η προβολή και η προώθηση των συμφερόντων της χώρας σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της πορείας της.

Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης είχε συναντηθεί στο Παρίσι με τον Γάλλο Υπουργό Οικονομίας κ. Μακρόν και παρά το γεγονός ότι προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές αφετηρίες, τους συνδέει η ανάγκη για την υλοποίηση σειράς μεταρρυθμίσεων για μια Ευρώπη των πολιτών.


Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου